Karrierekvinder

Podcasten ’Karrierekvinder’ blev boostet med en hjemmeside

Antropologen Naja og kommunikationsrådgiveren Rikke faldt over bogen ’karrierekvinder’. Den giver råd om, hvordan kvinder skal opføre sig, klæde sig og agere overfor mænd, når de vil gøre karriere. Naja og Rikke blev provokeret. Podcasten ’Karrierekvinder’ var født.

Naja og Rikke gik i gang med at interviewe både bogens forfatter og andre, som havde en interessant holdning til emnerne ’kvinder, køn og karriere’. Et af de mange guldkorn de mødte, var at kvinder skulle blive bedre til at bede om hjælp. Fluks tog Rikke og Naja medicinen og bad deres netværk om hjælp til podcasten. Yan sprang til og tilbød at lave hjemmesiden til karrierekvinder med ordene:

”Vi har brug for at have en samtale om diversitet i vores samfund. På et oplyst grundlag. Podcasten ’Karrierekvinder’ ønsker ikke at polarisere men har en undersøgende tilgang. Samtidig deler Rikke og Naja hudløst ærligt deres egne fordomme og tanker. Det har jeg respekt for. Vi har stadig et patriarkalsk samfund, og det er efter min mening idioti ikke at gøre brug af hele talentmassen. Vi skal skabe et sundere samarbejds-og arbejdsmiljø i vores organisationer. Diversitet er, efter min mening, en del af det.

Jeg kan ikke redde en regnskov, men jeg kan bidrage med nogle af mine timer pro-bono. Det gør jeg, når kalenderen tillader det, og projektet fanger mig.”

Podcasten har over 10.000 lyttere, og der kommer 50 nye hver dag.

Mød Karrierekvinderne her

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Udvikling af tema til WordPress
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Opsætning af HTTPS (SSL)
  • Hosting, drift og sikkerhed

Design af

Del denne case