Thingstrup Erhvervspsykologi

Der var en særlig sætning Mette gerne ville have til at springe dig i øjnene på sin hjemmeside. Hun havde allerede en Wordpress-side, så hun spurgte os, om vi kunne få det til at ske.  Der var også et par andre ting, hun gerne ville have ændret, når nu vi var i gang. Bl.a. at siden var utrolig bøvlet at arbejde i.

”Lad os kigge på”, sagde vi. Efter et grundigt gennemsyn mødte vi Mette med beskeden: ”Vi kan opfylde alle dine ønsker. Det bliver bare rigtig dyrt, med dit nuværende Wordpress tema. Det billigste for dig vil være, at vi begynder helt forfra med et nyt tema.” Så ville sætningen kunne springe ud af hjemmesiden. Siden ville blive hurtig og nem at redigere. Og alle ønsker gå i opfyldelse.

Hvorfor skiftede I ikke bare Wordpress-tema?

.. tænker du måske? Du har set i Wordpress, at man bare kan trække et nyt tema ind på ens site? Ja det ville være skønt, hvis det at skifte tema, var lige så nemt som at skifte til en ren t-shirt. Sådan fungerer det desværre bare ikke. Hvert tema kommer med en række regler for, hvordan indholdet kan se ud. Så hvis du ændrer dit tema, er du nødt til at tage alt dit indhold ud og så sætte det ind igen. Ellers bliver det et stort skudder-mudder.

Mette sagde ok til at vi begyndte helt forfra med et tema, der kunne opfylde alle hendes ønsker. Nu er siden i luften og du bliver endelig mødt af sætningen;  “Jeg tilbyder at være din betroede rådgiver”.

Men hvad så med hendes SEO-placering? Forsvandt den ikke, når I var nødt til at begynde forfra? Bare rolig. Den fik vi med, så Mette ikke skulle arbejde sig hele vejen op i toppen af Google igen.

Mød Mette her: https://mettethingstrup.dk/

Udførte opgaver

  • 301 redirects for at sikre mest mulig SEO værdi
  • Hosting, drift og sikkerhed

Design af

Del denne case