Masseeksperiment

Indeklima. Mos. Bakterier. Plastikforurening. Udefra set er det nogle tunge emner. Men når du, som elev i Folkeskolen, selv undersøger indholdet i luften i dit klasseværelse – ja så bliver det svært ikke at blive bare lidt fascineret af naturfag. Derfor laver Astra hvert år et kæmpe eksperiment, hvor alle grundskoler i hele Danmark kan deltage. Men Astra gør mere end det. De hjælper også børnene med at arbejde efter videnskabelige metoder, så de data, da indsamler, er valide og kan indgå i videnskabelige artikler. Det får børnene til at føle, de gør en forskel. Mens de lærer noget.

Astra laver et nyt masseksperiment hvert år. Sådan et kæmpe projekt skal selvfølgelig have sin egen hjemmeside, hvor landets skoler nemt kan gå ind og tilmelde sig. Se resultater og data for de eksperimenter, de har været med til – og blive inspireret til endnu mere hverdagsnær naturfagsundervisning. Her har vi været de heldige bananer på banen.

Som en del af organisationen Astra.dk var det naturligvis vigtigt, at masseeksperimentet fortæller sin egen historie.  Samtidig med, at den viser, at den tilhører Astra familien. Se selv hvordan vi har løst den opgave her 

Udførte opgaver

  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Opsætning af sikkerhed
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Sparring og rådgivning ifht. design
  • Udarbejdelse af guides til systemet så medarbejdere uden særlig webviden kan anvende systemet
  • Udarbejdelse og optimering af design

Design af

Del denne case