Baltoppen LIVE

På skattejagt for baltoppenlive.dk

Baltoppenlive laver sceneforestillinger. Når man har en fed forestilling, er det fedt med et publikum. Det sker ikke uden, man sælger billetter. Det skal være nemt. Og det skal gå hurtigt. Baltoppen ville derfor gerne integrere systemet billetten.dk med deres site, så alt med billetkøb kan fungere gnidningsfrit. Der var bare lige én udfordring: Billetten.dk kunne ikke give os information om, hvordan man integrerer deres system i et Wordpress-site.

Vi måtte selv finde ud af det. Men det stopper ikke os hos Yan og Co. Vi tager bare på skattejagt! Vi bygger noget, og så prøver vi det af. Så skiller vi det ad, bygger en ny kode og prøver igen. Med denne metode fandt vi skridt for skridt ud af, hvordan billetten.dk var skruet sammen og hvordan vi integrerede det med Baltoppenlive’s Wordpress-site.

Til sidst kom vi frem til skatten: Vi knækkede koden og fandt formlen. Så nu er baltoppenlive.dk og billetten.dk i smuk forening. Prøv selv hvor nemt det er at købe en billet til en fed sceneforestilling her: https://baltoppenlive.dk/

Udførte opgaver

  • Drift, sikkerhed og teknik
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Integration mellem systemer

Design af

Del denne case