Science talenter

Er der noget federe, end at få lov at fordybe dig i det, du synes er allermest fascinerende? Sammen med andre? Der deler din fascination? Nej vel? Sådan har vi det også. Derfor behøvede vi ikke at få forklaret, hvorfor Science Talenter er et fantastisk tilbud til unge naturfagstalenter. Hvis du er ung, brænder for og har talent for naturfag, kan du komme på camp.  På camp med andre som dig + landets dygtigste undervisere og forskere. En hel uge til at fordybe dig i det emne, der fascinerer dig allermest. I mødes tre gange i løbet af et år. Men det faglige styrer ikke det hele. Der bliver dannet mange langvarige venskaber på de camps.  

Sciencetalenter.dk er med andre ord et rent boost for alle unge i grundskolen og gymnasiet, der er bidt af naturfag. Ja den største udfordring bliver nok at vælge, hvilke camps man vil deltage i under det imponerende udbud. 

Og ja – det er os, der er så heldige, at stå bag hjemmesiden. 

Besøg de imponerende sciencetalenter.dk her 

Udførte opgaver

  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Implementering af responsivt WordPress tema i henhold til design
  • Opsætning af sikkerhed
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Sparring og rådgivning ifht. design
  • Udarbejdelse af guides til systemet så medarbejdere uden særlig webviden kan anvende systemet
  • Udarbejdelse og optimering af design

Design af

Del denne case

Hvad siger Bjarne B. Christensen, Specialkonsulent i Astra selv?

Vi har følt os trygge i jeres selskab

avatar
Bjarne B. Christensen, Specialkonsulent i Astra til Yan&Co

…Tak for en kæmpe indsats, et stort ejerskab og åbne og ærlige dialoger, også når det har været svært. Vi har virkelig følt os trygge i jeres selskab.

…jeg er personligt megafan af jeres virksomhed, hvor der både er plads til skæve arbejdstider, selvstændig tænkning og kreative tiltag…