Ungeforskere

Hvad nu, hvis du kunne få lov til at fordybe dig i din passion for astrologi? Kemi? Eller matematik? Samtidig med du deltager i en konkurrence? Allerede mens du er helt ung? Det giver Astra dig mulighed for. De ved nemlig, at der findes rigtig mange små naturfagstalenter derude. Og de ved, at vi har brug for at booste udviklingen i naturfag – ikke bare for at hjælpe den grønne omstilling. Men også for at sikre, at Danmark har noget at leve af i fremtiden. Derfor holder Astra hvert år Unge Forskere, som er en konkurrence for børn og unge. Her kan du dyste med om at lave det allerbedste naturfagsprojekt, som naturligvis løser problemer i den virkelige verden. Sidste år vandt Konrad, som vil dyrke planter på Mars.  Ret sejt hvis du spørger os. 

Og ja. Det er os, der har været så heldige, at stå bag hjemmesiden. I et suverænt samarbejde med Astra. Som du måske har set, er det ikke vores eneste Astra-projekt. Vi har igennem et helt år haft ugentlige møder med Astra. Selvom vi mest har set hinanden på Google Meet og i vores samarbejdsplatform Basecamp, så føles Astra-teamet som kolleger. Så tag endelig fat i os, selvom I sidder på den anden side af jorden – det er ikke til hinder for et godt samarbejde om jeres nye hjemmeside. Og husk at besøge ungeforskere.dk

Udførte opgaver

  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Implementering af responsivt WordPress tema i henhold til design
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Sparring og rådgivning ifht. design
  • Udarbejdelse af guides til systemet så medarbejdere uden særlig webviden kan anvende systemet
  • Udarbejdelse og optimering af design

Design af

Del denne case

Hvad siger Bjarne B. Christensen, Specialkonsulent i Astra selv?

Kæmpe tak for et stort ejerskab, og åbne og ærlige dialoger.

avatar
Bjarne B. Christensen, Specialkonsulent i Astra til Yan&Co

…I har været med hele vejen og det har været trygt selskab! Kæmpe tak fra mig, fra webgruppen og fra Astra for en kæmpe indsats, et stort ejerskab og åbne og ærlige dialoger, også når det har været svært.

…Det har været et direkte givende samarbejde, hvor I har givet direkte adgang til udvikling og design… – Og så er jeg bare personlig megafan af jeres virksomhed, hvor der både er plads til skæve arbejdstider, selvstændig tænkning og kreative tiltag.

Kæmpe tak for samarbejdet…