Ulvetimemad

Ulvetimen hjemmeside

Hjemmesiden ulvetimemad er udviklet af Yan og Co.
Louise Holm er uddannet kok, mor til tre og den kreative sjæl bag ulvetime mad. Louise tog kontakt til Yan & Co. da hun ønskede en enkel hjemmeside med blog, hvor hun kunne dele sine opskrifter, og sine tanker om hverdagslivet i ulvetimen.

Med mad som samlingspunkt

Ulvetimemad kom til verden fordi kok og mor til 3, Louise Holm oplever mad som et samlings punkt for familien. Det er en indgang til samvær og til at skabe uforglemmelige minder med børn og andre legeglade sjæle.
Hjemmesiden er derfor bygget op som blog, hvor smukke billeder inspirerer andre til en hverdag med nem og lækker mad, også i den frygtede ulvetime. Ud over maden kan besøgende også finde kreative projekter, og fortællinger om rejer og udflugter.

Rent design der er let at administrere

Som børnefamilie er der ikke meget tid at gøre godt med, derfor var brugervenlighed et must. Bloggen skal kunne opdateres hurtigt så Louise kan bruge tiden på de vigtige ting i livet, herunder mad og familie.

Det lette tekniske løsning kommer dog ikke på bekostning af det visuelle, og hjemmesiden er spækket med lækre detaljer, der viser maden og opskrifterne fra deres bedste side.

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Opsætning af HTTPS (SSL)

Design af

Del denne case