Øjenklinik Fredensvej

Din hjemmeside skal passe perfekt til de mennesker, der skal besøge den.

Det er en kæphest for os hos Yan & Co. Så da Øjenklinik Fredensvej talte med os om deres nye hjemmeside, tog vi først og fremmest udgangspunkt i brugernes behov.

Vi tænker nemlig sådan her:

Har du brug for en øjenlæge?

Så er der stor sandsynlighed for, at du har problemer med at se.

Derfor var den første idé, vi præsenterede for Øjenklinik Fredensvej, at deres hjemmeside skulle kunne synsoptimeres med ét klik. Det betyder, at deres nye hjemmeside, med et enkelt klik, kan levere tekst og billeder lige så store, som dine øjne har brug for. Uden at gå på kompromis med et smukt, enkelt, professionelt og tillidsskabende design for sitet.

Vi sørgede selvfølgelig også for at udstyre hjemmesiden med et smukt og retvisende foto af klinikkens bygning. For har du problemer med at se numre og navne på bygninger fra lang afstand, så gør det ikke så meget, når du på forhånd ved, hvordan Øjenklinikkens bygning ser ud. Det er bl.a. noget af det, vi arbejder med, når vi siger, vi målretter en hjemmeside præcist til dem, der skal bruge den. Besøg Øjenklinikkens synsoptimerede hjemmeside her https://ojenklinikfredensvej.dk

Udførte opgaver

  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Oplæring af medarbejdere i brugen af WordPress
  • Opsætning af HTTPS (SSL)
  • Sparring og rådgivning ifht. design
  • Udvikling af tema til WordPress

Design af

Del denne case

Tag et kig på det valgte design

Det første essentielle valg i designet for Øjenklinik Fredensvej var en ekstra læsbar font. Valget faldt på Open Sans som brødtekst, da det er en af de bedste web-fonte ift. læsbarhed. Derudover var det vigtigt at sørge for at baggrundfarverne holdes i de lyse nuancer, men fonten holdes i en mørk farve, da det sikrer den bedste læsbarhed. Elin havde for nyligt fået taget nye billeder af dagligdagen på klinikken, og ønskede, at billederne skulle være et gennemgående tema for designet dog uden at tage fokus fra indholdet. Med inspiration hentet fra Island hvor Elin oprindeligt kommer fra, valgte i samarbejde en farvepalette der matcher billederne og giver et roligt og imødekommende indtryk af klinikken når patienterne besøger hjemmesiden.