Bjørn Svendsen A/S

Har du nogensinde anbefalet din bedre halvdel at samarbejde med et specifikt firma?

Hvis du har, er vi sikre på, at det til fulde er nogen, du kan stå inde for. Sådan har vi det i hvert fald selv. Derfor er vi dobbelt stolte af den hjemmeside, vi nu kan præsentere for Bjørn Svendsen A/S.

For det første, fordi vi blev anbefalet som hjemmesideudvikler af Bjørn Svendsens bedre halvdel, webdesigner Sofie Engell. For det andet, fordi vi deler værdier med Bjørn Svendsen; Byggeri. Bæredygtighed. Bevægelse. De vil være de bedste indenfor deres branche. Og de vil tage sig overordentlig godt af deres medarbejdere i processen. Fedt!

Hvordan omsætter man de værdier til en hjemmeside?
Vi lægger altid ud med et møde, hvor der er god tid til, at vi kan spørge ind til alle kundens ønsker, behov og drømme for hjemmesiden. Når vi kan mærke, vi har spurgt ind til alt – og forstået alt – skriver vi en produktbeskrivelse. Det er vores bud på en uforpligtende beskrivelse af; ’det er det her, vi hører, I gerne vil’. Den kan nogle gange være rigtig lang. Som i helt op til 100 sider. For os er det grundighed. Omhyggelighed. Og ansvar for vores del af samarbejdet som hjemmesideleverandør. Det fører til gode udviklingsprocesser med vores kunder fordi vi har det dokument at forventningsafstemme med. Så kommer der ikke nogle ubehagelige overraskelser for os eller vores kunder.

Men det betyder ikke, at Bjørn Svendsen så bare sagde ’ja tak’ til produktbeskrivelsen, og så sagde vi ’hej, hej’ og vendte først tilbage et par måneder efter med et færdigt site. Ikke bare havde vi et tæt samarbejde med Bjørns bedre halvdel, Sofie Engell, der naturligvis stod for det grafiske design. Vi havde også en række ’stop’ møder undervejs, hvor vi fremlagde sitets struktur og design, da det er umuligt, at være helt 100 procent sikker på, hvad man vil have, når man begynder processen. Så kunne Bjørn sige ’nej tak’, ’ja tak’ og ’hmm hvad hvis man justerer sådan og sådan?’ Således fik Bjørn det site, som han ønskede sig. Og Sofie er også godt tilfreds. Pyha 😉

Udførte opgaver

  • Drift, sikkerhed og teknik
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Migrering af data fra tidligere system til WordPress
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Udarbejdelse og optimering af design

Design af

Del denne case