Brandbjerg Højskole

Brandbjerg Højskole

Brandbjergs højskoles hjemmeside er udviklet af Yan og Co. og optimeret i samarbejde med SEO.dk.

Brandbjerg Højskole udbyder højskoleophold for unge og voksne der ønsker, at udvide deres horisont og lære nye ting om sig selv og verden. Foruden de fire hovedlinjer der omfatter projektledelser, udendørsliv, musik og personlig udvikling, udbyder de en lang række valgfag og kortere ugekurser, som omfatter alt fra vandring, bridge og naturoplevelser, til yoga og mindfullness.

Redesign, søgeoptimening og sociale medier

Brandbjerg kontaktede Yan og Co. da de ønskede redesign af deres eksisterende hjemmeside, herunder den tekniske backend som de ønskede at gøre mere smidig til fordel for deres medarbejdere.

Dette betød en teknisk ombygning af deres eksisterende platform, inkl. søgeoptimering og mulighed for, at dele deres mange kurser på sociale medier som f.eks. Facebook, Twitter og Instagram. Yan og Co. assisterede desuden med udvikling af skabeloner til nyhedsbreve, opsætning af maillister m.m.

Målsætningen med projektet var at skabe en hjemmeside langt nemmere kunne markedsføres på en moderne måde, samtidig med at være markant mere brugervenlig for  de medarbejdere, der arbejder med siden til daglig.

Redesign fra inderst til yderst

I samarbejde med Brandbjerg Højskole og SEO.dk gennemgik vi hele deres eksisterende struktur for, at danne et overblik over de mange typer af informationer som hjemmesiden indeholder.

Derved kunne vi omstrukturere informationerne til at understøtte ydelserne og bedre lede brugerne hen til de relevante informationer. I processen gav vi Brandbjerg Højskole værktøjerne til, at arbejde deres indhold så de kunne dele specifikke kurser og information, hvilket gav dem en mere målrettet markedsføringen.

Udførte opgaver

  • Rådgivning om teknisk strategi
  • Udarbejdelse af responsivt design
  • Implementering af design i WordPress
  • Opsætning af SSL Certifikat
  • MailChimp integration
  • Design af nyhedsbrev skabeloner
  • Hosting, drift og sikkerhed

Design af

Del denne case