Art-Tek Ingeniør Rådgivning

Art-teks hjemmeside er implementeret af Yan og Co.

ART-TEK er et rådgivende ingeniørfirma med speciale i rådgivning inden for renovering, nybyggeri og energi m.m.. Med fokus på kvalitetsrådgivning til konkurrencedygtige priser, levere de sikre resultater med høj kundeservice.

Yan og Co. er heldige at have haft ART-TEK som kunder gennem mange år. Som den nyeste opgave ønskede de hjælp til at implementere et nye design, udviklet af  Puk Dyrby, i en skrydersyet webløsning.
I samarbejde med ART-TEK implementerede vi deres nye design, hvilket resulterede i en langt skarpere visuel profil og en platform de til dagligt kan arbejde med, på en måde der spare tid og besvær for deres medarbejdere.

Nyt design uden tab af eksisterende SEO-værdi

Yan og Co. implementerede ART-TEKs nye design og hjemmeside, med den tekniske udfordring, at bibeholde hjemmesidens eksisterende SEO-værdi. Derfor bestod en stor del af dette projekt i 301 redirect af eksisterende sider.

Resultatet var en grafisk indbydende side, med en stærk SEO-værdi og en sikker drift.

Udførte opgaver

I processen med re-designet varetog vi blandt andet følgende opgaver:

  • Implementering af responsivt WordPress tema i henhold til design
  • Optagelse af instruktionsvideoer der gør, at Art-Tek kan vedligeholde siden selv
  • Oplæring af medarbejdere i brugen af WordPress
  • Sparring og rådgivning ifht. tekniske løsninger
  • Sparring og rådgivning ifht. design
  • Opsætning af 301 redirects for at bibeholde SEO værdi
  • Implementering af nyhedsbrev system

Design af

Del denne case

Hvad siger Rodein Al-Hadid, Ejer selv?

God til samarbejdet og sætter sig ind i kundens behov

Jeg havde den fornøjelse at arbejde sammen med Yan på udvikling af www.art-tek.dk Og når jeg siger arbejde sammen, så er det meget velovervejet udtryk, da Yan er rigtig god til samarbejdet og sætter sig ind i kunderens behov. Derudover besidder Yan enorm stor viden og med den personlig venlighed og fleksibilitet han har overfor sine kunder, er jeg sikker på at han vil gøre stor gavn på andre projekter. Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet med Yan og glæder mig fremover til at udvikle samarbejdet på de fremtidige projekter / opgaver.

KildeLinkedIn