Turnénetværket

Turneteater hjemmeside

Turnénetværket for voksenteaters hjemmeside er udviklet af Yan & Co.

Turnénetværket er et netværk bestående af pt. ca. 60 danske scener, som samarbejder om udbredelse af nyskabende og eksperimenterende turnéteater til voksenpublikummet.

Turnénetværket tog kontakt til Yan & Co. efter anbefaling fra et af netværkets medlemmer, der havde benyttet Yan og Co. i forbindelse med udviklingen hjemmesiden, Baltoppen Live.

Plads til det nyskabende – eksperimentielteater på alternative scener

 Turnénetværket primære formål er, at sikre plads i det danske teatermiljø til de alternative og nyskabende teateroplevelser. Netværket fungere ved at forskellige producenter indsender beskrivelse af deres forestillinger. Forestillingerne bliver derefter tildelt stemmer fra de forskellige netværksaktører, og antallet af stemmer afgør om forestillingen bliver opsat og går på turné.

Demokratisk udvælgelse integreret i en elegant løsning

Da den demokratiske stemmetildeling er det primære omdrejningspunkt for netværket, udgjorde stemmetildelingen et bærende element for den administrative del af hjemmesiden.

Der fandtes ikke eksisterende services eller plugins, der kunne opfylde  dette behov, derfor har vi udviklet en unikt løsning til Turnénetværket der sikre, at udvælgelses processen forløber så teknisk elegant som muligt. Denne løsning er en del af det administrative system, som netværket aktører kan logge sig ind i.

Unikt bookingsystem funderet i Roller og brugerflows

Da Turnénetværkets booking system både skal understøtte udvælgelsesprocesses samt give oplysninger om de individuelle forestillinger, deres turnéperiode og hvor forestillingerne opføres, har vi taget højde for brugerflow i backendsystemet, samt hvilke roller der har behov hvor hvilke informationer.

På trods af den komplekse information har hjemmesiden en let tilgængelighed for aktører der er logget ind samtidig med, at eksterne besøgende på hjemmesiden ubesværet kan finde information om både netværket og de forskellige forestillinger. Hjemmesiden er med andre ord trods sin tekniske kompleksitet, simpel at navigere i uanset hvilken rolle man har som bruger af hjemmesiden.

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Opsætning af HTTPS / SSL så brugerne kan føle sig sikre
  • Drift, sikkerhed og teknik
  • Udvikling af skræddersyet medlemsplatform til WordPress
  • Udvikling af skræddersyet bookingsystem til WordPress
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Migrering af data fra tidligere Drupal hjemmeside

Design af

Del denne case