E-Fakturaer med WooCommerce EAN Payment Gateway og IEX Integration

Læsetid: 2 minutter

For nogle få dage siden havde jeg glæden at fortælle, at du kan få automatiseret dine E-faktura med WooCommerce EAN Betalinger hvis du anvender StoreBuddy.

Nu kan jeg fortælle at hvis du anvender IEX, er dette også muligt!

Det betyder at vi nu samarbejder med de to største spillere på det Danske marked når det kommer til automatisering af salg i din WooCommerce webshop. Det er der i skrivende stund ingen andre der gør.

IEX automatiserer din bogføring

IEX er en service som du anvender til WooCommerce. Deres service gør det muligt at bogføre salgene i din webshop, direkte i dit bogføringssystem. Så hvad end du anvender E-conomics, Dinero, Billys, Uniconta, Debitoor, Visma eller Reviso, så klarer de det for dig.

Og med vores samarbejde med IEX betyder det at de har udvidet deres service, så de nu også kigger efter de data som WooCommerce EAN Payment Gateway danner og så opretter de automatisk E-faktura i dit bogføringssystem.

Spørgsmål

Sidder du med tvivl eller spørgsmål om pluginnet er det rette til dig, så tag fat i os ?

Og vil du læse mere om hvad pluginnet kan og hvordan du får EAN betalinger på din WooCommerce webshop, så kig forbi her.

Og tænker du “Jeg skal bare købe pluginnet nu” så hopper du bare til dette link.

Hav en skøn dag!

2 kommentarer til “E-Fakturaer med WooCommerce EAN Payment Gateway og IEX Integration”

  1. Hej Yan&Co.
    Jeg hjælper en kunde med opsætning af IEX integrationen til deres WooCommerce shop og kan se, at jeres plugins til CVR og EAN snakker sammen med denne løsning.
    Jeg kan dog ikke læse nogle steder hvordan man sikre, at tingene taler sammen? I IEX skal jeg angive nogle “feltnøgler” til angivelse af CVR, EAN, Ref, og Att.
    Har I stående et sted hvad disse feltnøgler er, så jeg kan nå i mål med opsætningen?
    Mvh Sune

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!