Har du fuldstændig styr på Google Analytics? Så bare spring det her indlæg over

Læsetid: 3 minutter

Har du fuldstændig styr på Google Analytics og de muligheder du har med værktøjerne, det stiller til rådighed? Var et et klart og rungende ja? Så skal du ikke læse videre.

Var det derimod et nej, så læs skal du læse videre.

Det er fuldstændig i orden at erkende du har en masse at lære. Det gør jeg selv på daglig basis. Det er faktisk noget af det fedeste i verden, at jeg ved, at der er et ocean af ting jeg kan lære endnu.

Når det kommer til Google Analytics så er det noget jeg ofte støder på mange virksomheder har får opsat. Og derefter har de ikke gjort noget ved det.

De har hørt om mulighederne ved det, det virker bare alt for overvældende at komme i gang med at anvende.

Der er heldigvis råd at hente: Google Analytics Academy

Google har været så mega awesome, at de har lavet helt gratis kurser til dig der både vil i gang med, at anvende Google Analytics – og dig som er i gang med at anvende Google Analytics. Og tilmeld også kurser til dig der har en webshop.

Gratis. Hvis det ikke er cool, så ved jeg ikke hvad er.

Sådan kommer du i gang

Hvis du ikke allerede har opsat Google Analytics og måske endda Google Search Console, så vil jeg anbefale dig at du før gjort det som noget af det første.

Derefter så skal du gå til Google Analytics Academy og tage deres kurser. De giver dig video instruktioner, del prøver og sikrer at det du har lært også bliver hængende efter lektionerne, ved at indøve det med interaktive prøver og multiple choice prøver.

Og til sidst kan du endda få et certifikat – What’s not to love?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!