Lækre billeder til dine blog indlæg – Direkte i WordPress

Læsetid: 4 minutter

I et tidligere blog indlæg skrev jeg om hvor du kan finde gratis billeder af god kvalitet som du må anvende på din hjemmeside og i dine blog indlæg.

For de fleste er det rigeligt, men det er lidt en hindring at du skal sidde og søge på forskellige hjemmesider efter billeder, særligt hvis du sidder og skriver blog indlæg.

At finde det billeder der passer kan være en udfordring

Kender du det? Du skal bruge dét der ene billede som lige passer og derfor går du i gang med at søge – og før du ved af det, så havnede du på Facebook og kiggede på billeder af nuttede katte eller videoer af folk der laver out-of-this-world kager.

Det sker fordi du bliver distraheret – altså du gør naturligvis ikke. Men du kender garanteret en ven, veninde eller bekendt, som blogger, der gør lige netop dét!

Og selv hvis du er en af dem som bare har laserfokus og ikke bliver distraheret af noget, ville det så ikke være super lækkert hvis du kunne finde billeder af høj kvalitet direkte i WordPress?

Forestil dig at du kunne søge blandt 4.000.000 billeder

… og indsætte dem direkte i dit blogindlæg. Det kan du med PixelRockStar. De har lavet et plugin som sætter dig i stand til, at downloade og indsætte billeder direkte i WordPress, uden du nogen sinde skal forlade det du er i gang med.

I min bog er det temmelig awesome, for så kan du holde fokus på det du er i gang med lige her og nu.

Her er en hurtig demonstration af hvordan deres plugin virker i praksis

Vent, er det virkelig så nemt?

Ja, det er så nemt. Hvis der skulle kunne nævnes en ”bagside” af medaljen er det, at deres service koster noget – Sådan er det med kvalitet, det koster fra tid til anden.

Prisen er dog til at arbejde med, det koster mellem 3,75 kr og 5,93 kr. pr. billede alt efter hvor mange du køber – og de er dine for evigt. Også hvis du opsiger din konto.

Til sammenligning koster det mellem 19,98 kr. og 63,15 kr. pr billede hvis du vælger en service som iStockPhoto for en tilsvarende mængde billeder.

Så leder du efter en enkel måde at få kvalitetsbilleder direkte i WordPress på, så tag et kig på PixelRockStar.

Og så skal det da også nævnes at de var ret cool på WordCamp Europe 2016 hvor de havde slæbt en kæmpe WordPress Mascot, Wapuu, med sig som de deltagende kunne få taget billeder sammen med.

wordcamp-vienna-2016-06-25 11.09.45
wordcamp-vienna-2016-06-25 11.10.41

Det synes jeg personligt er pænt cool!

2 kommentarer til “Lækre billeder til dine blog indlæg – Direkte i WordPress”

  1. Hej Yan,
    Tak for den super deling!
    Jeg har aldrig hørt eller læst om dette plugin før, men det virker da helt genialt med back-end adgang.
    Og den femmer billederne så koster er da lige til at overkomme.
    Hilsen, Ole

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!