Brandbjerg Højskole

Brandbjerg Højskole

Brandbjerg Højskole udbyder højskoleophold for unge og voksne der ønsker, at udvide deres horisont og lære nye ting om sig selv og andre. De har fire hovedlinjer som omfatter bl.a. projektledelser, udendørsliv, musik og personlig udvikling.

Udover dette udbyder de en lang række valgfag og kortere ugekurser der omfatter alt fra vandring, bridge og naturoplevelser, til yoga og mindfullness.

Brandbjerg kontaktede os da de ønskede at redesigne og tekniske ombygge hele deres eksisterende platform, for at kunne søgeoptimere og dele deres mange kurser på sociale medier som f.eks. Facebook, Twitter og Instagram.

Målsætningen med projektet var at skabe en hjemmeside der konverterer i en højere grad og som langt nemmere kunne markedsføres, samtidig med at være markant mere brugervenlig for medarbejderne, som arbejder med siden til daglig.

I samarbejde med Brandbjerg Højskole og SEO.dk gennemgik vi hele deres eksisterende struktur for, at danne et overblik over de mange typer af informationer som hjemmesiden indeholder.

Derved kunne vi omstrukturere informationerne til at understøtte ydelserne og bedre lede brugerne hen til de relevante informationer, samt give Brandbjerg Højskole værktøjer til, at arbejde med indholdet og dele netop de kurser og information, som er relevant for markedsføringen.

Derefter udarbejdede vi et moderne, responsivt design og implementerede det i en specialbygget opsætning, på WordPress for at understøtte nemmere arbejdsgange for medarbejderne der til dagligt arbejder med siden.

Resultatet blev en flot ny hjemmeside som konverterer i en langt højere grad end den tidligere – og ikke nok med det, lige før jul 2015 skrev Brandbjerg Højskole følgende til os

“Ellers kan jeg fortælle at den nye hjemmeside har bragt os i top 10 på søgningen “højskole” – fed julegave (-:”

Vi er smadderglade for projektet og samarbejdet med Brandbjerg Højskole, samt de resultater det har skabt for Brandbjerg Højskole, som nu er mere synlige på nettet og derfor kan levere deres kurser til endnu flere unge og voksne!

Udførte Opgaver

  • Rådgivning om teknisk strategi
  • Udarbejdelse af responsivt design
  • Implementering af design i WordPress
  • Opsætning af SSL Certifikat
  • MailChimp integration
  • Design af nyhedsbrev skabeloner
  • Hosting, drift og sikkerhed

Design

Yan&Co

Besøg siden

Del denne case