CVR Betalinger til WooCommerce

Læsetid: 2 minutter

Jeg håber du har fået en skøn herlig start på dagen!

Nu har vi skisme lavet et nyt plugin: CVR Betalinger til WooCommerce med henblik på at spare dig for endnu mere af dine dyrebare tid.

Det er præcist lige så enkelt at gå til som vores EAN plugin, det laver bare ordrer med CVR numre i stedet for. Det er faktisk ret smart hvis du har en webshop hvor du ofte modtager B2B ordrer, særligt hvis dine kunder ønsker at få tilsendt en faktura.

De kan nemlig gå direkte til din webshop, lægge produkterne i kurven og når de går til betaling, kan de vælge CVR Betaling.

Herefter indtaster de deres CVR nummer og så tjekker pluginnet at det indtastede er korrekt – og det kan tilmed validere CVR nummeret op mod både Nemhandelsregisteret og CVR Registeret. På den måde er du helt sikker på du har de korrekt oplysninger.

Det betyder du sparer en masse tid i telefonen eller på mail – og det gør dine kunder også. Fordi du nu kan sende kunderne direkte til webshoppen og så kan de i ro og mag gøre deres ordre klar.

Du sparer 20% på licensen den næste uge
Og for at fejre lanceringen af det nye plugin, giver vi hele næste uge 20% rabat (så du sparer i princippet momsen) hvis du indtaster kuponkoden CVR20 under betaling.

Vil du læse mere CVR Betalinger til WooCommerce, så hop ind via dette link og tænker du jeg skal da bare have en licens med det samme, så kan du gå direkte til køb med dette link og husk nu at indtaste CVR20 under betaling.

Hav en skøn dag!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!