EAN Betalinger til WooCommerce – Stor nyhed

Læsetid: 2 minutter

Hvis du har en webshop som handler med offentlige virksomheder, som f.eks. institutioner og kommuner så er du formentlig stødt på, at en del af dem foretrækker at betale med deres EAN nummer.

I et tidligere indlæg skrev jeg om hvad det kan betyde for din omsætning at modtage EAN betalinger og at Yan&Co har udviklet et plugin til netop dette.

En længe efterlyst funktion er nu kommet til EAN Betalinger til WooCommerce

Mange af dem som anvender EAN Betalinger til WooCommerce har efterlyst en særlig funktion: Integration med Nemhandelsregisteret. Den Danske lovgivning foreskriver at du med EAN ordrer skal bekræfte og validere informationerne der er angivet på ordren. Det har ind til nu betydet at du med EAN Ordrer skulle gøre følgende

  1. Gå ind i WooCommerce Ordreadministrationen
  2. Finde den pågældende ordre
  3. Kopiere EAN nummeret fra ordren
  4. Gå til NemHandelsregisterets hjemmeside
  5. Indsætte EAN nummeret og verificere at nummeret eksisterer
  6. Bekræfte at informationerne matcher ordren du har modtaget.

Det er alt sammen ret mange skridt at skulle igennem og har flere steder hvor der er potentiale for fejl, som kan føre til spildtid med at kontrollere og dobbeltkontrollere f.eks. indtastede EAN-numre.

Fra version 2 af EAN Betalinger til WooCommerce har vi fuldstændig sparet denne process væk ved, at pluginnet nu selv henter EAN dataene fra Nemhandelsregisteret og indsætter dem på ordren. Det betyder at du ikke behøver forlade din WooCommerce Administration for at validere informationerne.

Spørgsmål

Sidder du med tvivl eller spørgsmål om pluginnet er det rette til dig, så tag fat i os 🙂

Hav en skøn dag!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!