Et plugin der sparer dig timevis af arbejde

Læsetid: 4 minutter

Hvis du skriver nyheder, blogger eller jævnligt laver opdateringer til produkterne i din webshop, så er du sikkert bekendt med hvor irriterende det kan være, at skulle scrolle op ad siden for at opdatere.

Det at scrolle op, find og trykke på den lille blå “Opdater” knap og så finde tilbage til hvor du var, kan nemt tage 2-3 sekunder..

Jamen Yan, hvor herre bevares det er jo KUN 3 sekunder vi snakker om!

Mnjaaa.. Måske hvis du kun udgiver opdateringer én gang om ugen, aldrig laver stavefejl, ændringer og på alle måder ved 100% hvordan dit indhold kommer til at se ud før du udgiver det.

I alle andre tilfælde siger jeg nej. Det er ikke bare 3 sekunder.

Hvis du er som de resterende 99.9% af WordPress brugerne, så retter du en sætning, laver en ny linje, sletter et billede, skal lige se hvordan det nye billede ser ud.

Mange bække små

Hvis vi antager, at du laver mindst 3-6 opdateringer mens du skriver en nyhed, så taler vi om 9-18 sekunder. Det kan du nok også godt leve med, hvis vi taler en enkelt gang om dagen, selv hvis det er to.

Laver du derimod mange opdateringer, nye sider, landingpages, produktsider, osv., så er det ikke urealistisk, at du trykker på den blå “Opdater” knap mellem 20 og 100 gange på en dag.

Skal vi lige prøve et regnestykke?

20-100 klik på “Opdater” knappen er i gennemsnit 60 klik

60 klik * 3 sekunder = 180 sekunder = 3 minutter pr. dag

3 minutter * 220 arbejdsdage = 750 minutter

750 minutter = 12,5 timer / år

På at trykke på en knap! (Er du selvstændig eller virksomhedsejer er det nok tættere på 300+ arbejdsdage)

Så jeg spørger dig lige for en sikkerheds skyld. Er dit liv virkelig så gennemgående uinteressant at du gerne vil bruge 12,5 timer af det på at trykke på en blå knap? Nej, det tænkte jeg heller ikke.

At trykke på opdater knappen kommer du nok aldrig helt uden om, for lad os bare se det i øjenene, det ville være relativt ubekvemt at skrive og lave ændringer “live” for de fleste.

Ville det ikke være skønt hvis du kunne skære tidsforbruget ned på det? Hvad hvis du kunne skære det ned til cirka 0,5 – 1 sekund.

Så snakker vi om 1 og 45 minutter – 3 timer og 30 minutter. Det er trods alt bedre end 12,5 timer.

Ok jeg er totalt klar, hvad hedder så det plugin?

Pluginnet hedder Publish Toolbar Button og er gratis. Alt hvad du skal gøre er at installere det inde fra Tilføj Plugins i administrationen og så bliver der tilføjet en Opdater/Udgiv knap i menubaren i toppen.

Hav en skøn dag! Og har du selv et plugin som kan spare timers arbejde, så giv lyd i kommentarerne, så kan alle få glæde af det!

 

6 kommentarer til “Et plugin der sparer dig timevis af arbejde”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!