Lækre billeder til dine blog indlæg: Del 2

Læsetid: 2 minutter

I stedet for at sidde og søge Internettet tyndt efter billeder til dine blog indlæg, så er det altså en noget bedre oplevelse at kunne fremsøge dem direkte i WordPress.

Hvis du synes det lyder som en attraktiv mulighed, så kan jeg varm anbefale PixelRockstar som jeg skrev om i et tidligere blog indlæg.

Den eneste ulempe ved PixelRockstar er, at den koster penge. Bevares, det er ikke en million du ender med at skulle slippe, men for mange kan jeg forestille mig det kunne være en hindring for at bruge det.

Et godt, gratis alternativ

Der findes et rigtig godt, gratis alternativ som virker på samme måde. Pluginnet hedder Instant Images og du kan installere det direkte fra WordPress af.

wp-instant-images
wp-instant-images-4
wp-instant-images-3

Det giver dig en knap direkte hvor du skriver indlæg og sider i WordPress, og når du trykker på denne knap får du mulighed for at download højkvalitetsbilleder direkte til WordPress.

Og til sidst skal der lyde en tak

Efter mit første indlæg omkring Pixel RockStar havde jeg en snak med Torben Heikel fra Webfronten, som viste mig pluginnet her – Og da jeg så det tænkte jeg WOW, det her skal flere kende til.

Hav en skøn dag foran dig!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!