Myte: WordPress er da kun til små sider og blog

Læsetid: 3 minutter

En ofte forekommende historie jeg hører er, at WordPress kun er til små hjemmesider og blogs.

Da WordPress første gang blev udgivet 27. maj 2003 var platformen rettet mod blogs. Der er i mellemtiden sket rigtig meget.

I løbet af de sidste 13 år er WordPress vokset til et meget modent system, der anvendes til mange forskellige ting, blandt andet webshops, hjemmesider, nyhedsmagaziner, special udviklet intranet og meget, meget mere.

WordPress bruges til virkelig store sider

Det første eksempel jeg ønsker at snakke lidt om er News Corp Australia. De er har lavet News.com.au, Australiens største nyhedsmagazin, på WordPress. De har i omegnen af 18 millioner besøgende per måned og udgiver nye artikler mere end 80 gange om dagen.

Hvis du vil vide mere, så kan jeg anbefale denne præsentation fra WordCamp Europe 2016

News.com.au er naturligvis ikke de eneste som anvender WordPress til rigtig store hjemmesider. Et par stykker mere som bestemt er værd at nævne er

TechCrunch – https://techcrunch.com/

TechCrunch

The New Yorker – http://www.newyorker.com/

The New Yorker

BBC America – http://www.bbcamerica.com/

BBC America

Sony Music – http://www.sonymusic.com/

SONY Music

WordPress en et fantastisk system

Med ovenstående eksempler håber jeg, at det er tydeligt, at WordPress anvendes til hjemmesider i mange former og størrelser.

Personligt synes jeg, at det er fantastisk at der findes et system der kan anvendes til alt fra små hjemmesider og blog omkring bageopskrifter, til webshops og store Internationale brands.

Samtidig er en af styrkerne ved WordPress, at det har så stærk et community bag sig, der kontinuerligt udvikler WordPress og hele det økosystem af plugins og temaer der findes rundt om det.

Og vil du se flere eksempler på store WordPress sites, så vil jeg anbefale at du kigger forbi her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!