Verden har mistet en stjerne – Scott Dinsmore

Læsetid: 2 minutter

Jeg er mildest talt shockeret. Jeg har netop fået besked om at en af mine store kilder til inspiration, livsglæde og at leve livet fuldt ud er død. Scotts Dinsmore døde i en tragisk klatreulykke på Kilimanjaro.

Det er et tragisk tab, at en person med så meget glæde, lidenskab, passion og drive er død under sin verdensomrejse med sin kone. Scott har været og er en af mine store kilder til inspiration når det kommer til, at leve sit liv fuldt ud. Han var en af de drivende motivations faktorer til, at jeg i sin tid startede Yan&Co.

Hvis du ikke ved hvem Scott Dinsmore er, så vil jeg på det kraftigste opfordre dig til at se denne TED talk med ham, det var den som kickstartede mig og var medvirkede til, at jeg startede som iværksætter og selvstændig.

Og hvis du vil vide mere bør du bruge de timer, du ellers ville spilde foran TV’et på at læse og anvende de værktøjer han har stillet til rådighed på Live Your Legend

http://liveyourlegend.net/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!