VIDEO: Opsætning af iThemes Security

Læsetid: < 1 minut

Opdatering: Jan Klein var flink, at gøre mig opmærksom på, at jeg sprang hen over en feature i opsætningen. Det var Reduce Comment Spam. Denne kan naturligvis sagtens slås til. Jeg overså den i videoen, da jeg anvender Akismet til, at sortere spam kommentarer fra.

På WordCamp 2015 Danmark blev jeg spurgt omkring hvordan man opsætter iThemes Security pluginnet. Her er mit bud på en enkel standard opsætning – Sæt dig til rette og investér de 30 minutter det kræver, at få noget basis sikkerhed opsat på dit WordPress website!

Jeg vil gerne have din mening!

Når du har set videoen må du meget gerne komme med feedback på hvordan lyden er. Jeg er pt. ved, at teste mikrofoner og kunne virkelig godt tænke mig dit input, så jeg kan levere en endnu bedre kvalitet!

Du kan skrive en kommentar eller send mig en mail på yan@yanco.dk om det 🙂

4 kommentarer til “VIDEO: Opsætning af iThemes Security”

 1. Rigtig fin video! Lyden var helt OK og dit flow havde et godt tempo. Jeg syntes du skal passe på med for store mellemrum når du “klipper”. Ideelt skal videoen kunne spille helt uden der kommer sort skærm. Hvis du har brug for at illustrere et ophold i videoen fx et nyt afsnit så prøv i stedet med et stykke grafik eller måske bare at fortælle “nu går vi så videre til…”.

  1. Hej Frans,

   Tusind tak for din feedback – Og virkelig tak for at være ærlig omkring mellemrummene ved klippene, det er helt sikkert noget jeg skal arbejde med, det var godt input med at lave stops i optagelsen 🙂

 2. Super video ? God lyd og din stemmeføring perfekt. Hvilken version af iThemes security bruger du? Bruger selv Pro udgaven som har flere tools men ingen tvivl om du rammer det meste med din opsætning. Er der en vigtig grund til du IKKE benytter SPAM filtret i din gennemgang? Har du erfaringer med resurce forbrug på hosting og antallet af benyttede indstillinger i iThemes Security? Kunne f.eks ikke bruge iThemes BackupBuddy på one.com da deres hukommelse grænse var for lav. Bruger nu kun unoeuro.com til iThemes Security, BackupBuddy OG Sync. Tak for en meget inspirerende video… Jan Klein. Systemtekniker. Propagandafabrikken

  1. Hej Jan,

   Tak for din tilbagemelding om videoen – Det er meget værdsat!

   I videoen anvender jeg den gratis version af iThemes Security – som er den samme jeg anvender på websites. Jeg har ikke fundet nogen særlig årsag til, at anvende Pro versionen, da deres gratis version har alt hvad jeg synes er nødvendigt. Resten dækker jeg ind med Sucuri.

   Det mest værdifulde feature jeg ser fra iThemes Security Pro udgave er Two-Factor Authentication, men til det anvender jeg Clef (https://clef.io) da jeg finder at det er langt bedre at undgå passwords og brugernavne fuldstændigt ifht. login på WordPress.

   ifht. SPAM anvender jeg Akismet, så derfor overså jeg helt at dækkes deres SPAM funktion ind – Den sørger jeg lige for en ekstra video til 🙂 Tak for at være opmærksom og bemærke det!

   Jeg styrer LANGT uden om one.com så vidt muligt. Jeg har desværre ingen positive erfaringer med deres webløsninger, netop pga. resourcer der er tilgængelige. UnoEuro fungerer ret fint for hvad de er, men jeg vil til enhver tid anbefale, at vælge en kvalitetshost som f.eks. SiteGround.

   I min optik, bør enhver der tager deres forretning seriøst og hvor webløsningen er til professionelt brug, investere de ca. 100-200 kr pr. måned for en god hosting løsning 🙂 Det er bare ikke et sted man bør spare ved, at anvende ‘billig’ løsningerne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!