VIDEO: Opsætning af Sucuri Security

Læsetid: < 1 minut

Jeg blev spurgt af flere på WordCamp 2015 Danmark hvordan man opsætter Sucuri Security – og ja, kontrolpanelet har en del flere features end f.eks. iThemes Security, men frygt ej, her er en video med mit bud på en enkel standard opsætning til Sucuri Security.

Sæt dig til rette og investér de 30 minutter det kræver, at få noget basis sikkerhed opsat på dit WordPress website!

Og til dem som anvender iThemes Security, så kommer der i morgen en video med opsætning af pluginnet.

Jeg vil gerne have din mening!

Når du har set videoen må du meget gerne komme med feedback på hvordan lyden er. Jeg er pt. ved, at teste mikrofoner og kunne virkelig godt tænke mig dit input, så jeg kan levere en endnu bedre kvalitet!

Du kan skrive en kommentar eller send mig en mail på yan@yanco.dk om det 🙂

2 kommentarer til “VIDEO: Opsætning af Sucuri Security”

  1. Hej Yan
    Rigtig god gennemgang. Din lyd fejler ikke noget, god og fyldig uden støj. Men videoen er lidt “ulden” i fuldskærm visning.
    Der er en ting jeg savner ved Sucuri Security, og det er en email alert når der er plugins der skal opdateres.
    For dem der ikke har budget til WAF’en, findes der f.eks. plugin’et BBQ Block Bad Queries, det ligger på Wordpress.org.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!