Videokursus: Sådan flytter du en WordPress installation

Læsetid: 4 minutter

Uanset hvilket niveau du arbejder med WordPress på, når du uundgåeligt til et punkt hvor du får brug for, at udvikle en WordPress løsning et sted og sætte den “Live” et andet.

Det er en af de mest almindelige procedurer der findes ifht. det, at udvikle webshops og hjemmesider. Årsagen er, at du naturligvis først ønsker, at vise omverdenen resultatet når det er klart.

Du ønsker ikke at vise byggerodet

Det giver rigtig god mening, hvis du viste omverdenen hele processen ville det mange steder undervejs, ligne et stort bygge rod.

Gravko byggerod

Hvis en besøgende kom forbi og så dette rod, uden nogen kontekst for at siden var under udvikling, kunne den besøgende hurtigt konkludere, at det virker halvfærdigt og utroværdigt.

Ville de så vende tilbage igen? Formentlig ikke. De ville nok bare finde en konkurrent og købe ydelsen hos i stedet.

Dette er blot en af årsagerne til, at det er vigtigt at udvikle din webshop eller hjemmeside, et sted der ikke er tilgængeligt for offentligheden.

En anden almindelig årsag er udvikling af nye features (funktioner)

Det er aldrig særlig hensigtsmæssigt at udvikle ny funktionalitet, på et system der er live.

For hvis noget går galt, går det ud over alle brugerne – og der vil opstå fejl i udviklingsfasen. Det er en helt naturlig del af det, at udvikle hjemmesider og software. Disse fejl er blot rettet før siden bliver sat live.

Det meste er svært hvis du ikke ved hvad du laver

Jeg hjælper fra tid til anden i WordPress Danmark gruppen på Facebook. Her er et af de spørgsmål der ofte stilles: “hvordan gør jeg?”.

Processen med at flytte en hjemmeside kan være alt fra virkelig besværlig og til ret enkel. Det kommer helt an på hvordan du gør det og hvad din baggrund er.

Min erfaring er, at dette kan læres på et par timer ved at lege lidt med det og have den rette strategi fra start af. Oftest er det mest af alt et spørgsmål om, at vide hvor du starter og hvor du er på vej hen.

Få styr på hvordan du flytter en WordPress installation

Jeg sammensat dette videokursus, med 18 videoer som dækker de 3 mest almindelige metoder til, at flytte en WordPress hjemmeside.

Kurset er til dig der har lidt basale tekniske kundskaber, men du behøver ikke at vide noget som helst om kode for at kunne bruge det. Så kan du finde ud af, at installere plugins, så er du på rette vej.

Få kurset sendt til din indbakke

Skriv dit navn og e-mail nedenfor her og så sender jeg dig linket til kurset. Det koster ingenting. Yep, nul, nada, free. Hvorfor? Fordi du skal have værktøjer der gør dig i stand til, at få mere ud af WordPress.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!