WordCamp 2016 Danmark – Et styks award!

Læsetid: 3 minutter

Hold da fest hvor var det en super oplevelse at være medarrangør på WordCamp 2016 Danmark. Der skal lyde et KÆMPE tak til alle de frivillige, medarrangørerne, speakerne og alle deltagerne som var med til, at gøre det til et fantastisk event.

Der skal også lyde en stor ros til DOKK1 som lagde faciliteter til – De kan godt nok noget med lækre lokaler og kultur derovre i det Jyske.

Oplæg om WordPress Sikkerhed for Begyndere

Ud over at være medarrangør på WordCamp 2016 Danmark, holdt jeg også et oplæg om WordPress sikkerhed for begyndere. Oplægget kommer som video på et senere tidspunkt, når den er redigeret færdig.

For dem der ønsker slides fra mit oplæg kan de downloades her

Og så en overraskelse..

Op til og under WordCamp kan der stemmes om Årets WordPress Award. I år var kategorierne Design, Integration, Mobiloptimering og Hastighed.

WP Award for Fanatic.dk
WP Award for Fanatic.dk

I integrations prisen vandt vi en pris for arbejdet med fanatic.dk hvor vi har redesignet hele side og bundet WooCommerce sammen, så Fanatics kassesystem kører på WordPress og fungerer fra deres fysiske butikken.

Ud over dette har vi også udvidet WooCommerce Points and Rewards så det fungerer sammen med kassesystemet som kundeklub, hvor kunderne har hver deres fysisk kort som scannes ved køb.

Hold da fest hvor er jeg bare stolt og glad for denne pris!

Stemningsbilleder fra WordCamp

Til sidst vil jeg slutte af med lidt stemningsbilleder fra WordCamp – Du kan også finde endnu flere på Instagram under hashtag #wpdk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!