WordCamp Europe 2017 – En fantastisk oplevelse

Læsetid: 4 minutter

Så er endnu et kapitel i et af de største WordPress arrangementer i verden overstået. WordCamp Europe 2017 blev i år afholdt i Paris, med mere end 1.900 deltagere.

Det er altid en fornøjelse at være på WordCamps og jeg nyder særligt WordCamp Europe. Der er masser af gode talks, inspiration og en masse nye spændende mennesker. Men, det er de Danske deltagere som gør det til en fantastisk og unik oplevelse hvert år.

En af de helt store øjeblikke ifht. WordPress kom i interviewet med Matt Mullenweg (Ved du ikke hvem det er, så er det en af de to personer oprindeligt står bag WordPress).

Under interviewet blev sløret løftet for Guternberg Editoren som er blevet udgivet i den første version i WordPress plugin repositoriet.

Hvad Gutenberg Editoren betyder for dig

Selvom den stadig er i de helt tidlige stadier, har editoren et enormt potentiale og vil komme til at betyde, at det bliver endnu nemmere for dig, at have med dit indhold i WordPress at gøre.

Blandt andet introducerer Gutenberg Editoren ”blocks” som koncept. Det betyder på sigt et langt bedre genbrug af indhold og nemmere måder at opsætte indhold på. Noget som kun tidligere har været en mulighed med Page Builders eller Custom Post Types.

Og er du en af dem som synes at Widgets er lidt spøjse at have med at gøre, så vil du formentlig elske ”block”.

Jeg synes dog, at en video siger langt mere end ord..

WordCamp Europe er en unik mulighed for at lære det Danske WordPress Community at kende

Som jeg allerede har nævnt, så er det mere end noget andet sammenholdet som jeg dukker op for.

Det er en unik mulighed for at få mødt en masse søde og kompetente mennesker der alle har en finger på pulsen ifht. hvad der rører sig i WordPress verdenen.

Sidder du og tænker at det kunne være en fed oplevelse, så afholdes WordCamp Europe 2018 i Beograd – og du er mere end velkommen.

Og til sidst skal der lyde et kæmpe tak til Linda, Kåre, Peter, Torben, Rene, Frederik, Tanja, Nicolai, Jan, Sean, Gitte, og Jannik – For I var med til at gøre turen til en helt særlig oplevelse.

Hav en vidunderlig dag!

2 kommentarer til “WordCamp Europe 2017 – En fantastisk oplevelse”

  1. Selv tak Yan. Ja! Man skal nemlig dukke op til WordCamp, og opdage hvor stort sammenholdet og hjælpsomheden er fra alle, høj som lav 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!