WordPress Podcasten

Læsetid: 2 minutter

Har du savnet nye blogindlæg og inspiration? Eller har du bare nydt sommeren i fulde drag med hvad der minder om Syd Europæiske temperaturer. Jeg har i hvert fald nyt sommeren og nu da vi er godt tilbage igen er der spændende nyt!

I alt stilhed og (næsten) uden at fortælle nogen om det har jeg startet et nyt koncept op for at give dig endnu mere inspiration og flere konkrete værktøjer til din hverdag med WordPress.

WordPress Podcasten

Sammen med Kåre Mulvad Steffensen har jeg startet WordPress Podcasten. Mellem os har Kåre og jeg mere end 18 års erfaring med at rådgive og bygge WordPress og WooCommerce løsninger – og dem vil vi stille til rådighed gennem podcasten.

Så hvad kan du forvente af WordPress Podcasten?

Vi udgiver to typer afsnit, en type til dig som er helt på “begynder niveau” og så en type som er til de lidt mere “øvede” – eller dig som bare er nysgerrig på mere.

De almindelige afsnit af længere varighed

Her går vi i dybden med plugins og temaer, samt vigtige temaer som privatlivspolitik, brugervenlighed og den Danske version af WordPress. Det vil også være interviews med både Danske og Internationale personer.

WordPress 1-til-1 afsnittene

Hvor vi gør WordPress jordnært for dig og giver inspiration, viden og konkrete værktøjer til at gøre din hverdag med WordPress enklere. Disse afsnit vil typisk være af 5-10 minutters varighed, hvor vi giver overblik over, samt 3 konkrete råd, ifht. et emne.

Så med andre ord er WordPress Podcasten for dig som vil vide mere om WordPress, WooCommerce og måske er lidt forvirret over alle de forskellige begreber der ofte anvendes i forbindelse med WordPress.

Her finder du WordPress Podcasten

Du finder WordPress Podcasten i din podcast app ved at søge på “WordPress Podcasten” eller på iTunes via dette link, hvor du kan abonnere på den.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!