Google SiteKit – Dit overblik over din hjemmeside, direkte i WordPress

Læsetid: 3 minutter

Har du set Googles nyeste tiltag til WordPress som blev udgivet d. 31. oktober 2019? Nej? Så kan du godt begynde at få armene i vejret hvis du følger med i hvem der besøger din hjemmeside, hvorfor de gør det og hvad de kigger på.

Google har netop lanceret deres nyeste plugin, Google SiteKit, som gør det virkelig nemt for dig at få data om din hjemmeside, direkte i dit WordPress kontrolpanel.

Hvad er SiteKit?

Google SiteKit samler alle data fra Google Analytics, Google Search Console, PageSpeed Insights og AdSense direkte i dit WordPress kontrolpanel og gør det nemt for dig at få et overblik, uden du skal ind og kigge i hver af tjenesternes kontrolpaneler.

SiteKits overblik giver dig adgang til de vigtigste oplysninger om din hjemmesides besøgsstatistik. Herunder hvordan folk finder din hjemmeside, dine mest populære sider, og hvad folk søger efter for at finde dit websted.

Hvis du vil vide hvordan det går med en bestemt side, kan du søge efter titlen eller URL’en fra SiteKit og se statistikken for netop den side.

Når du browser din hjemmeside, mens du er logget ind, kan du se nøglestatistikker om den side du kigger på, direkte fra adminbaren i toppen af browservinduet.

Ok, så hvor svært er det at sætte op?

Det er virkelig nemt, alt hvad du skal gøre er at søge efter “Google Site Kit” under plugin installationen og så kan du ikke overse det

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!