Udgiver du artikler eller blogger? Så læs med her!

Læsetid: 4 minutter

Kender du det der med at teknologien bare bevæger sig hurtigt og du fik ikke lige fulgt på det seneste nye – og pludselig føler du, at dine konkurrenter en halv omgang foran dig?

Hvis du udgiver artikler eller blogger, så skal du læse med her hvis du vil være med på den første bus.

Mobil trafikken stiger

Allerede i starten 2014 krydsede vi punktet hvor den globale trafik på Internettet blev dominerede mobil. Men andre ord, over halvdelen af alt trafik på nettet foregår nu fra en mobil eller anden håndholdt enhed.

traffic-google-analytics

Folk søger mere fra mobile enheder og læser flere nyheder på deres smartphones end nogensinde før – og det går næppe den anden vej foreløbigt, for tallet er kun steget siden 2014.

Både Google og Facebook har gang i store tiltag for tiden når det drejer sig om det at udgive indhold på nettet – som ikke er søde kattekillinger, trutmunde eller hvad moster Inga spiste til aftensmad.

Facebook Instant Articles

Inden længe udgiver Facebook en feature der hedder Instant Articles. Instant Articles giver udgiveren af en artikel mulighed for at sende hele artiklen direkte ind i Facebooks App på mobile enheder.

Vil du vide mere om Instant Articles – Så læs her!

Tilmed, med formatering der er meget lig med den du anvender på din hjemmeside. Du kan se det lidt som brandede artikler direkte i Facebook.

Og det bedste er, at Automattic der udvikler WordPress har annonceret at de udvikler et plugin til dette formål.

Så du behøver nærmest ikke gøre andet end at komme i gang med det!

Google Accelerated Mobile Pages (AMP)

Google er i fuld gang med to nye tiltag som så småt er ved, at blive rullet ud. Det første tiltag er Accelerated Mobile Pages – eller AMP.

AMP artikler bliver potentielt prioriteret indhold i Google søgninger – med andre ord, hvis du udgiver AMP artikler vil dit indhold blive prioriteret i toppen af søgninger.

Derfor er det også bare om at komme ud af starthullerne og få gang i, at anvende AMP så snart du kan. Start f.eks. med at læse det her blogindlæg om hvordan du kommer i gang.

Google Posts

Det andet tiltag Google har gang i er noget de kalder ‘Posts’. Det er pt. i BETA (prøve) og giver mulighed for, at skrive opdateringer direkte ind i søgeresultater. Tænk på det som Facebook eller Twitter til Google søgninger.

Kan du se potentialet? Jeg kan i hvert fald! Hvor stærkt et branding værktøj er det ikke, at kunne tilbyde inspiration, værdi og gode råd når nogen søger på et specifikt ord eller en specifik sætning?

Vil du læse mere om Posts så klik her.

Kom i gang før dine konkurrenter

Der er ingen tvivl om at hvis du vil være en autoritet og førende indenfor dit felt er du nødt til at komme i gang med at udgive til mobile enheder via både Instant Articles og Accelerated Mobile Pages.

Er I en organisation eller er du en førende personlighed, er det om, at komme i gang med Google Posts og blive skrevet på deres venteliste!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!