WooCommerce EAN Betalinger version 3.1.0

Læsetid: 2 minutter

Det føles altså pænt nice – og lidt nervepirrende at slippe en release af den seneste version af WooCommerce EAN Payment Gateway til godt 200 sites.

Men hold nu fast jeg glæder mig over de features der er med denne gang!

CVR Register informationer

Version 3 åbnede dørene for, at vi nu for alvor kan bruge den data vi har på Danske EAN numre. Det betyder at vi bl.a. binder EAN data sammen med data fra CVR Registeret.

Det betyder helt konkret, at når nogen lægger en ordre med et EAN nummer, så henter vi automatisk de informationer vi kan finde omkring virksomheden og lægger dem nemt tilgængelig på ordren.

Manuelle EAN Ordrer og redigering af EAN ordrer

Vi har nu åbnet muligheden for, at du kan redigerer i EAN data på ordrer der ligger i din webshop og sammen med det, kan du også oprette ordrer og sætte EAN data på dem.

Indtaster du et EAN nummer på ordren, markerer vi automatisk ordren som en EAN-ordre og henter de oplysninger vi har om virksomheden fra vores EAN API og CVR Registeret.

Integration med WooCommerce Subscriptions

Sidst men bestemt ikke mindst har vi nu lavet en integration til dem af jer der anvender WooCommerce Subscriptions, som er det førende abonnementssystem til WooCommerce.

Integrationen bliver helt auto-magisk aktiv hvis du har installeret og aktiveret WooCommerce Subscriptions og sørger for, at tage EAN-data med over på dine abonnements ordrer.

Jeg håber du kommer til at nyde godt af disse nye feature!

Hav en skøn dag! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klar på mere inspiration?

Lyt til vores WordPress podcast!